Korisni linkovi: English language | English language | Local language | Informacije | Crna Gora | Vremenska prognoza

 

Hotel Splendido

The Bay of KotorHotel "Splendido" predstavlja uređeni kompleks adaptirane stare palate na samoj obali mora, i prostranog spoljnog dijela u autentičnom primorskom ambijentu na zapadnoj obali Bokokotorskog zaliva, na idealnoj lokaciji u podnožju brda, između lokalnog puta i mora, na ulazu u gradić Prčanj.

Hotel SplendidoNaselje Prčanj se prvi put spominje još u 13. vijeku i zavičaj je čuvenih bokeških pomoraca koji su ga proslavili u 17. i 18. vijeku, ali i kao veoma cjenjena vazdušna banja, u kojoj se sudaraju blaga mediteranska i planinska klima. Prčanj je zaštićan kao prirodno i kulturno istorijsko nasleđe u neposrednoj blizini Kotora a UNESCO ga je uvrstio u listu Svjetskog kulturnog naslijeđa.

Do hotela se moze doci i brodom pošto u sklopu hotelskog kompleksa postoji pristanište sa vezovima za jahte (opremljeno sa vodom i strujom).

U okviru hotelskog kompleksa nalazi se i salon za masažu. U okviru hotelskog kompleksa nalazi se i salon za masažu. Moguće je i iznajmljivanje raznih vrsta plovila i drumskih vozila. Hotel ima i sopstveni parking.
Takođe je moguće zakazati transfere na dolasku i odlasku, našs vozač će Vam rado pomoći oko prtljaga.